Thema 2016


Elk jaar krijgen de kunstenaars de gelegenheid om  met een thema te werken, dit jaar is dat het thema 'Roots in the Woods', dat op vele manieren uitgewerkt kan worden. Gezien de ligging op de Veluwe van de meeste ateliers zal dit prachtige resultaten opleveren.

 

Ter inspiratie van onze deelnemers van 2016, heeft elke kunstenaar dan ook een stuk hout meegekregen om te verwerken in zijn of haar werk!


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Buford Fulgham (donderdag, 09 februari 2017 07:29)


  Hello, I enjoy reading through your post. I wanted to write a little comment to support you.

 • #2

  Kimberli Santo (vrijdag, 10 februari 2017 01:40)


  First of all I would like to say wonderful blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you don't mind. I was interested to know how you center yourself and clear your head before writing. I have had trouble clearing my thoughts in getting my ideas out there. I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Cheers!

 • #3

  Darlene Ogilvie (vrijdag, 10 februari 2017 05:13)


  It's going to be end of mine day, however before finish I am reading this fantastic post to increase my experience.