PREVIEW PERIODE


Extra lange preview periode vol verrassingen!

Graag bieden we nog meer kunstliefhebbers de gelegenheid om voorafgaand aan de Open Atelierdagen alvast een voorselectie voor hun route te maken. Daarom is de preview periode dit jaar extra lang, namelijk al vanaf 16 september! Met een spectaculair openingsprogramma wordt dan de aftrap gegeven voor drie weken kunstbeleving – niet alleen bij de preview expositie in het KEKhuis, Beekstraat 5 in Epe, maar ook tijdens vier bijzondere Kunstklassen.

 

Openingstijden KEKhuis: 

vrijdag, zaterdag en zondag

van 14.00 tot 17.00 uur.

KUNSTKLASSEN

Er valt nog veel meer te beleven!

In de preview periode kan je vier keer een KUNSTKLAS bijwonen, lessen die worden gegeven door deelnemende kunstenaars. Laat je verrassen, want zij zullen aan elke les op eigen wijze invulling geven. Bekijk hieronder het aanbod en geef je meteen op! Let op: in verband met de beperkte ruimte is er een maximum aan het aantal deelnemers. 

Kosten, contant te betalen bij de entree: € 7,50  per KUNSTKLAS.

'Beeldtaal is een hele kunst' is de titel van de kunstklas die op 19 september door Pauline Luijben verzorgd zal worden. Via het beeld wordt heel wat gecommuniceerd, denk maar aan de icoontjes die je overal om je heen van alles 'vertellen' zonder dat er een woord aan te pas komt. Communiceer je zelf, met hoe je eruit ziet en met wat  je doet, ook iets naar anderen? Welke rol speelt 'hoe je het bedoelt'?

En als je iets maakt, wat wil je een ander dan via dat beeld zeggen? En wat vertel je er jezelf eigenlijk mee?

Dat is het onderwerp van deze onderzoekende kunstklas.

Kunstklas 'Beeldtaal is een hele kunst' door Pauline Luijben op .. september van 19.30 - 21.30 uur. Maximaal aantal deelnemers: 25 personen.

Trudie Noordermeer doet op 26 september de kunstklas 'Van figuratief naar abstract en weer terug'. Zij vertelt over haar eigen ontwikkeling.

Kunstklas 'Van figuratief naar abstract en weer terug' door Trudie Noordermeer op 26 september van 19.30 - 21.30 uur. Maximaal aantal deelnemers: .. personen.

Wilma Wijnen exposeert met haar foto's in verschillende landen in Europa. Ze gaat tijdens de kunstklas op 21 september vertellen over de beroepspraktijk, maar ook over haar kijk op kunst en hoe zij dat in haar foto's tot uitdrukking brengt.

Kunstklas 'Spelen met licht' door Wilma Wijnen op 21 september van 19.30 - 21.30 uur. Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.

Eljo van Zetten verzorgt op 3 oktober een kunstklas over kijken, heel goed kijken, kijken zonder oordeel. Dat is moeilijker dan je denkt, maar ook veel en veel leuker dan je voor mogelijk houdt.

Kunstklas .... door Eljo van Zetten op 3 oktober van 19.30 - 21.30 uur. Maximaal aantal deelnemers: 20 personen.