Nieuwsoverzicht

OAD op Radio 794


OAD Radio 794 

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur. Naast andere onderwerpen hopen Zita van noordenburg, Pita Vreugdenhil en Anita Moerman u deze week in dit programma enthousiast te maken voor de Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe.

 

Het programma wordt nadien ook nog herhaald op woensdagmiddag om 14:00 uur en op donderdagochtend om 9:00 uur.

 

Terugluisteren kan ook via www.radio794.nl.

 

Radio 794 - 106,5FM en 107,8FM ether-93,1FM, kabel www.radio794.nl

 

 

0 commentaren

Een Nieuw Uiterlijk


Er is een nieuwe website met een nieuw logo, het resultaat van een proces waarin social media een grotere rol gaat spelen. We willen een actiever platform creëren met meer input van de kunstenaars. Met meer achtergrondinformatie, wat hen bezig houdt en inspireert, maar ook waar ze zich laten zien.

 

Ook de Facebookpagina heeft een nieuw uiterlijk en zal up-to-date informatie bevatten over de deelnemende kunstenaars en hun activiteiten.

 

Uiteindelijk zal deze nieuwe stijl terug gaan komen in alle communicatie en materialen van de stichting Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe.


0 commentaren

Nieuwe Deelnemers


Dit jaar verwelkomen wij acht nieuwe kunstenaars:

 

- Vilttextiel:

  • Linda Dezijn

- Beelhouwen:

  • Lies Hundepool
  • Truus Bouwmeester

- Schilderkunst:

  • Miep Offenberg
  • Jessika van der Vegt
  • Klaarke van der Kolk
  • Caroline van de Vate
  • Maria Kuiken

Zij zullen later nog individueel in de schijnwerpers worden gezet.

 


4 commentaren

Thema 2016


Elk jaar krijgen de kunstenaars de gelegenheid om  met een thema te werken, dit jaar is dat het thema 'Roots in the Woods', dat op vele manieren uitgewerkt kan worden. Gezien de ligging op de Veluwe van de meeste ateliers zal dit prachtige resultaten opleveren.

 

Ter inspiratie van onze deelnemers van 2016, heeft elke kunstenaar dan ook een stuk hout meegekregen om te verwerken in zijn of haar werk!


3 commentaren