Inspirerend kijkje in de keuken

Ieder jaar organiseert de stichting Open Atelierdagen Noordoost Veluwe in het eerste weekend van oktober de open atelierdagen, een inspirerende ontmoeting tussen kunstenaars en publiek. Tal van kunstenaars in o.a. de gemeenten Hattem, Heerde, Epe, Vaassen, Wapenveld, Wezep, Oene, Emst en Welsum openen op deze dagen de deuren van hun ateliers voor het publiek.

Met het faciliteren van dit artistieke ‘kijkje in de keuken’ willen wij niet alleen kunst toegankelijker maken en de communicatie met de kunstenaars zelf bevorderen, maar ook het publiek laten ervaren dat kunst hen iets te bieden heeft. Daarnaast willen wij graag activiteiten aandragen die prikkelen tot het nadenken over kunst.

Ook deelnemen?

Ben je kunstenaar en wil je ook aan de Open Atelierdagen deelnemen, meld je dan aan via de contact pagina.

Sponsoren

Kunst is een creatieve impuls en geeft verbinding. Het is van belang in een maatschappij. De Stichting Open Atelierdagen Noordoost Veluwe streeft naar een hoge kwaliteitsbeleving voor het publiek, de kunstenaars en als organisatie. Om dit te doen op het niveau dat wij voor ogen hebben, hebben wij fininanciële steun nodig. Wil je dit bijzondere evenement ook sponsoren? Neem dan contact met ons op!  

Bestuur

Het bestuur van de Open Atelierdagen Noordoost Veluwe bestaat uit 

  • Menno Zandbergen (voorzitter)
  • Dennis van Houte (penningmeester)
  • Marjolein Brouwer (secretariaat, kunstenaarsadministratie)
  • Pauline Luijben (vormgeving)

Advies mbt communicatie en pr: Karin Lubs

Misschien ook interessant?

Links naar andere culturele organisaties.